Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Güncel 4,5 büyüklüğünde deprem! Can kaybı var mı?

4,5 büyüklüğünde deprem! Can kaybı var mı?

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen sarsıntının ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) başta olmak üzere ilgili kurumların ekipleri hızla harekete geçti.

Deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ekiplerin bölgede saha taramalarına başladığını belirtti. Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

“Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır.”

Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Yerlikaya, “Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” temennisinde bulundu.

Yetkililer, vatandaşları resmi kaynaklardan yapılacak bilgilendirmeleri takip etmeleri konusunda uyardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *