Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Güncel Küçükçekmece'de gerçekleşen silahlı saldırı hakkında ilk tepkiler! Siyasiler bu saldırıyı nasıl değerlendirdi?

Küçükçekmece'de gerçekleşen silahlı saldırı hakkında ilk tepkiler! Siyasiler bu saldırıyı nasıl değerlendirdi?

Küçükçekmece'de AK Parti'nin aday tanıtım programı kanla buluştu. Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Okunma Süresi: 2 dk

Saldırıya ilişkin ilk açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda E. G. D. isimli bir vatandaşın yaralandığını ve geniş çaplı tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Siyasi Tepkiler:

Saldırı, siyasi camiada da büyük tepki gördü. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Bu tür saldırılar bizleri asla yıldıramayacaktır" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, saldırıyı "lanetleyerek" hayatını kaybeden vatandaşa rahmet, yaralıya ise acil şifalar diledi. Kurum, "Demokrasimize yönelik bu tehditler bizi asla ve asla yolumuzdan döndüremeyecek!" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da "Demokrasi yarışını kirletmeye çalışan tüm karanlık gruplara karşı, birlikte omuz omuza duracağız" mesajını paylaştı.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *