Fulya Öztürk ve M. Akif Ersoy yarın Konya’ya geliyor

“Bir Buçuk Derece İklim Okur Yazarlığı ve Afet İletişimi Programı” kapsamında, yarın Konya’da “Afet İletişimi Forumu” düzenlenecek.

Fulya Öztürk ve M. Akif Ersoy yarın Konya’ya geliyor
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı işbirliğinde gerçekleştirilen, “Bir Buçuk Derece İklim Okur Yazarlığı ve Afet İletişimi Programı”kapsamında, 22 Ekim 2023 Pazar günü Konya’da “Afet İletişimi Forumu” düzenlenecek.

586ec0d2-9aab-43e7-a1dc-a33668e999eb.jpeg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, RTÜK Üst Kurul Başkanı Ebubekir Şahin, CNN Türk Televizyonu Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Haber Türk Televizyonu Sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Yenişafak Gazetesi İnternet Haber Müdürü Ersin Çelik veEnsonhaber.com İnternet Haber Sitesinden Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’ün konuşmacı olarak katılacağı forumun Moderatörlüğünü Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Aksoy yürütecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek program saat 11’00’de başlayacak.

3aeb002c-ac01-494e-8a69-ddc76af54b90.jpeg

Konu ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, afetlerde iletişimin önemine değinerek, “İletişim, afetler sırasında ve sonrasında yaşam kurtarabilmekte, doğru, hızlı ve koordineli iletişim, afet öncesi hazırlık ve afet anındaki müdahalelerin etkinliğini artırmaktadır. Forumun amacı, afet iletişimi alanında en son stratejileri, en iyi uygulamaları ve gelecekteki zorlukları ele almak ve çözümler geliştirmek olacaktır’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.