Konya
Açık
2°
Aksaray
Az bulutlu
2°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Güncel Acun Ilıcalı’dan memeleketi Erzuruma dev yatırım

Acun Ilıcalı’dan memeleketi Erzuruma dev yatırım

Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte memleketi Erzurum'da bir terlik fabrikası kurdu. Fabrika, 500 kişiye istihdam sağlayacak ve çalışanların %80'i kadınlardan oluşacak.

Okunma Süresi: 1 dk

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte Erzurum 'da terlik fabrikası kurdu. Çalışanlarının %80'lik kısmı kadınlardan oluşan, 500'ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan 15.000m2'lik fabrikanın açılışı için büyük bir tören düzenlendi.

Acun Ilıcalı Erzurum'da Fabrika Açtı

YILLIK 12 MİLYON YÜKSEK ÜRETİM KAPASİTESİNE SAHİP

Terlik Fabrikası Törenle Açıldı

Avrupa'nın en büyük eva terlik üreticilerinden biri haline gelen markasının Erzurum'un Ilıca ilçesinde yer alan fabrikası yıllık 12 milyon yüksek üretim kapasitesiyle bölgedeki kadın istihdamına katkı sağlayarak hem iç hem dış pazarda büyük ilgi görüyor. Fabrikanın açılışına Acun Ilıcalı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar,, Erzurum İl Jandarma Komutanı Metin Düz ve firma sahibi Fatih Melek katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *