TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine...

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı
Yayınlanma:

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, "herkes için teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdüren şirket, Amasya'daki 350 metrekarelik mağazasında hizmet vermeye başladı. Kentteki ilk mağazasını 2008'de Amasya Kiler'de açan TeknoSA, diğer mağazalarını sırasıyla 2010, 2012 ve 2015'te hizmete sundu.

Şirket, Kiler, Hastane Caddesi, Merzifon Caddesi'nden sonra Park AVM'de açtığı dördüncü mağazasıyla Amasya'daki tüketicilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek ürünleri avantajlı fiyatlarla sunuyor.

TeknoSA Mobil hat alanlara özel kampanyalar ve şirketin kendi ürettirdiği TeknoSA Preo markalı P1 akıllı telefon ve Pwatch da özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.