Sözleşmeli personel alınacak

Balıkesir Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında 86 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Sözleşmeli personel alınacak
Yayınlanma:

Balıkesir Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında 86 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular, 25 Ekim – 8 Kasım 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuruya Dair Genel Bilgiler:

  • Adayların 2024 KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor.
  • Başvuru için gerekli belgeler yalnızca e-Devlet ve Kariyer Kapısı platformlarına yüklenecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
  • Adaylar yalnızca bir pozisyona başvuru yapabilecek.

Alınacak Pozisyonlar ve Şartlar:

  1. Hemşire: Farklı uzmanlık alanlarında toplam 36 hemşire alınacak.
    • Erişkin veya yenidoğan yoğun bakım, ameliyathane gibi deneyim alanları isteniyor.
  2. Sağlık Teknikeri: 7 kişilik kadroda anestezi, patoloji, tıbbi laboratuvar gibi bölümlerde tecrübeli adaylar aranıyor.
  3. Perfüzyonist: Açık kalp cerrahisinde en az 3 yıl deneyim sahibi 1 kişi alınacak.
  4. Destek Personeli (Hizmetli): Toplam 37 kişi (22 erkek, 15 kadın) alınacak. Temizlik, bakım-onarım, taşıma ve peyzaj işleri yapacak personeller, vardiyalı sistemde çalışacak.
    • Helikopter pisti desteği veya tıbbi atık toplama gibi özel görevlerde çalışacak personeller için ek eğitim belgeleri isteniyor.

Başvuru Değerlendirmesi ve Sonuçlar:

Başvurular KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecek. Yazılı ya da sözlü sınav yapılmayacak. Sonuçlar, Balıkesir Üniversitesi’nin resmi internet sitesi ve Kariyer Kapısı platformu üzerinden duyurulacak.

Kazanan adayların göreve başlayabilmeleri için güvenlik ve arşiv araştırmaları olumlu sonuçlanmalı. Şartları taşımadığı tespit edilenlerin sözleşmeleri feshedilecek ve yedek adaylar çağrılacak.

Daha fazla bilgi ve başvuru için: http://www.balikesir.edu.tr

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.