Motorine 2 lira 10 kuruş, benzine 1 lira 50 kuruş zam!

Günler öncesinden motorine bu gece yarısı 2 lira zam geleceği duyurulmuştu. Ancak hesap değişti. Motorinle birlikte bu gece arısı benzine de zam geliyor. 13 Eylül 2023 Çarşamba günü itibariyle motorine 2 lira 10 kuruş, benzine ise 1 lira 50 kuruş zam...

Motorine 2 lira 10 kuruş, benzine 1 lira 50 kuruş zam!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Motorine kallavi zam beklerken, motorinle birlikte benzine de çok büyük zam geliyor. Petrol fatlarındaki ani yükseliş sonrası benzin ve motorine bu gece yarısı çok büyük zam geliyor. Petrol fiyatlarındaki yükselişin sürmesi durumunda benzinin yıl sonuna kadar 50 lirayı aşacağı belirtiliyor.

SABAHKİ ZAM HABERİ KATLANDI


Araç sahipleri güne motorine 2 lira 3 kuruş zam geleceği haberiyle başlamıştı. Ancak hesaplar değişti. Hem motorine gelecek zam arttı hem de benzine zam geleceği duyuruldu. Bu gece yarısından itibaren motorine 2 lira 10 kuruş, benzine ise 1 lira 50 kuruş zam geliyor.

MOTORİNİN LİTRESİ 40 LİRAYI AŞTI


Motorine gelecek 2 lira 10 kuruşluk zamla birlikte motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak. Gece yarısından itibaren motorin İstanbul'da 40 lira 10 kuruşa, Ankara'da 40 lira 64 kuruşa, İzmir'de ise 40 lira 81 kuruşa yükselecek. Doğu ve Güneydoğu illerinde ise 41 lirayı aşacak.


Motorinle birlikte benzine de bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 50 kuruş zam gelecek. Zamla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 38 lira 25 kuruşa, Ankara'da benzinin litresi 38 lira 68 kuruşa, İzmir'de ise 38 lira 74 kuruşa yükselecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.