KTO'nun yeni hizmet binası gelecek yıl tamamlanacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) yeni hizmet binasının gelecek yıl sonunda tamamlanacağı bildirildi. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut...

KTO'nun yeni hizmet binası gelecek yıl tamamlanacak
Yayınlanma:

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) yeni hizmet binasının gelecek yıl sonunda tamamlanacağı bildirildi. 

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, odanın yeni hizmet binasının inşaatında gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde bulunan ve yaklaşık 70 yıldır kullanılan mevcut binanın, üyelerine daha iyi hizmet verme imkanı sunmadığını söyledi.

Meclis toplantılarına park yeri bulamayacaklarını düşündükleri için gelmeyen üyeleri olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, şöyle devam etti:

"Bu sadece sebeplerden biri ama biz üyelerimize daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için uygun bir binamız olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu çerçevede aldığımız kararla kendi mülkümüz olan arsa üzerinde yeni hizmet binamızın inşaatına başlamıştık. 2016'nın sonuna doğru da hizmet binamızın biteceğini ümit ediyoruz. Binamız bittikten sonra üyelerimiz daha kaliteli hizmet alacaklar."

Hiçyılmaz, 17 bin civarında üyeleri bulunduğunu ve bu sayının her yıl 2 bin civarında arttığını belirterek, "Dolayısıyla buranın planını yaparken, bu yılı, gelecek yılı değil önümüzde 40-50 yılı düşünerek planlama yaptık. Sadece Kayseri'deki üyelerimize değil, TOBB bünyesinde bölgede yapılacak toplantılara da burada ev sahipliği yapabileceğiz. Türkiye'deki ticaret odaları içinde en iyi olalım diye bir hedef koyduk. Hiçbir eksiğimiz yok, üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.