Hollanda heyetinin ziyareti

Hollanda Elçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Jeroen Kelderhuis, Ekonomi ve Ticaret Müşaviri Ferda Başdoğan, Proje yetkilisi Koen Kortbeek, Vali Muammer Erol'u makamında ziyaret etti.

Hollanda heyetinin ziyareti
Yayınlanma:

Hollanda Elçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı (Aynı zamanda Hollanda Ekonomi İşleri Türkiye Sorumlusu) Jeroen Kelderhuis, Ekonomi ve Ticaret Müşaviri (Aynı zamanda proje sorumlusu) Ferda Başdoğan, Proje yetkilisi Koen Kortbeek, Vali Muammer Erol'u makamında ziyaret etti. 

Vali Muammer Erol misafir heyete, kendilerini misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.  Daha sonra ilişkilerin geliştirilmesi hususu istişare edildi. Hollanda Elçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Kelderhuis ise Konya da bir çok Hollandalı firmanın bulunduğunu ekonomik ilişkileri geliştirmek istediklerini yatırım yapılması için Konya'nın önemli cazip imkanlara sahip olduğunu Hollanda firmalarının buraya gelmeleri için gerekli çalışmaları  yaptıklarını ifade etti. Vali Muammer Erol da ekonomik ilişkilerin geliştirilmesinden memnun olacaklarını, mahalli idareler ve STK'larla birlikte her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını bildirdi. Daha sonra konuk heyet Valilikten ayrıldı.

(Mustafa Ekmekcioğlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.