Emekliye çifte ödeme müjdesi! Eylül ayında maaşla birlikte ek ödeme yapılacak

Türkiye'deki 16 milyon emekliyi sevindirecek önemli bir gelişme yaşandı. SGK, Bağkur ve Emekli Sandığı'na bağlı emekliler, Eylül ayında maaşlarının yanı sıra ek ödeme alacaklar. Bu çifte ödeme sayesinde emeklilerin bütçesi rahatlayacak, yüzler gülecek.

Emekliye çifte ödeme müjdesi! Eylül ayında maaşla birlikte ek ödeme yapılacak
Yayınlanma:

Temmuz ayından itibaren zamlı maaşlarını almaya başlayan emekliler, Eylül ayında bir kez daha ek gelir fırsatı yakalıyor. Eylül ayı maaş ödeme günleri için araştırmalar hız kazandı. Memur emeklileri, maaşlarını 1-5 Eylül tarihleri arasında aldı. SSK ve Bağkur emeklileri ise maaşlarını belirlenen tarihlerde alacaklar.

para.jpg

Eylül ayı maaş ödeme takvimi

Eylül ayında ödeme günlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Buna göre, SSK emeklileri maaşlarını 17-25 Eylül tarihleri arasında alacakken, Bağkur emeklileri ise 26-28 Eylül tarihleri arasında maaşlarını hesaplarında görecekler.

Maaşın yanı sıra promosyon ödemesi

Emeklilere Eylül ayında sadece maaş ödemesi yapılmayacak, aynı zamanda promosyon ödemeleri de hesaplarına yatacak. SSK, Bağkur ve 4C emeklileri maaş fark etmeksizin, bankalar tarafından sunulan promosyonlardan faydalanabilecekler. Özel ve kamu bankaları, emeklilere maaş aralığına göre değişen promosyon teklifleri sunarken, bu rakam 18 bin TL’ye kadar çıkabiliyor.

para2.jpg

Promosyon başvuruları için son tarih 30 Eylül

Bankaların güncel promosyon teklifleri, 1-30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapan emekliler için geçerli olacak. Başvurularını bu süre zarfında yapan emekliler, bankalar tarafından sunulan cazip promosyon fırsatlarından yararlanabilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.