Emekliler bekliyordu... 5000 TL ikramiye müjdesinde beklenen açıklama

Emeklilere 5000 TL ikramiye ne zaman ödenecek? Emekliye 5000 TL ikramiye var mı? Tüm bu soruların cevabı yanıt buluyor...

Emekliler bekliyordu... 5000 TL ikramiye müjdesinde beklenen açıklama
Yayınlanma:

Emeklilere Zam! Erdoğan Müjdeyi resmen açıkladı. TRT Haber'de aktarılan habere göre; Günlerdir emeklilere ara zam ve ikramiye haberleri gündemi meşgul ediyor. Konuyla ilgili olarak hükümet ise herhangi bir açıklama yapmıyordu. Beklenen müjde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu.

"Türkiye Yüzyılının muştusunu bir kez daha cümle aleme beraberce ilan edeceğiz" açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca açıklamasında emeklilere zam müjdesini de açıkladı.

640x360.jpg

Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız.

Gözler şimdi kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Erdoğan'ın ilk kabine toplantısı sonrasında emeklilere zam müjdesini veya 5000 TL ikramiye müjdesini açıklaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.