Adese, Fortune 500 listesinde

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Türkiye’nin en büyük 500 şirketini belirleyen ‘Fortune 500 Türkiye’nin 2015 yılı araştırmasında 249.sırada yer aldı.

Adese, Fortune 500 listesinde
Yayınlanma:

Perakende sektöründe öncü olma hedefi ve yenilikçi yaklaşımıyla verimli büyümeye odaklanan Adese, Türkiye’nin en kârlı, en hızlı büyüyen ve en çok istihdam sağlayan şirketlerinin belirlendiği “Fortune 500 Türkiye” listesinde, geçmiş yıllarda olduğu gibi yerini alarak, 249. sıradan listeye giriş yaptı.

Adese’nin, dünyanın en prestijli iş ve ekonomi dergileri arasında yer alan Fortune’un Türkiye araştırmasında 249. sırada bulunmasını değerlendiren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben kuruldukları günden bu yana istikrarlı bir büyüme performansı sergilediklerini belirterek; “Adese olarak 8 farklı şehirde modern bir alışveriş ortamında 35 milyon müşterimize hizmet veriyor ve yeni açtığımız mağazalarla müşterilerimizi Adese’yle buluşturmaya devam ediyoruz. Diğer yandan organik büyümenin yanı sıra inorganik büyüme fırsatlarını da değerlendirerek metrekare bazında en az yüzde 20 büyüme amaçlıyoruz. Bu doğrultuda farklı bölgelerde açtığımız yeni mağazalarla şube sayımızı her geçen gün artırarak kurumsal hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.