Konya
Açık
27°
Aksaray
Açık
26°
Karaman
Açık
29°
Anadolu'da Bugün Eğitim Konya’da “Öncü Okullar Öncü Şahsiyetler” paneli başladı

Konya’da “Öncü Okullar Öncü Şahsiyetler” paneli başladı

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen “Öncü Okullar Öncü Şahsiyetler Öğrenci Paneli”, Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Konferans Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dini musiki konseriyle başladı. Programa Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit de katıldı.

Konya’da “Öncü Okullar Öncü Şahsiyetler” paneli başladı
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen “Öncü Okullar Öncü Şahsiyetler Öğrenci Paneli”nin açılışına katıldı.

Ülkemizin ilk yedi imam hatip lisesinin kuruluşuna öncülük eden şahsiyetlerin hayatlarının tanıtılması ve 21. yüzyılda imam hatip liselerinin vizyonunun öğrencilerin bakış açısıyla ortaya konması amacıyla gerçekleştirilen panel, Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Konferans Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dini musiki konseriyle başladı.

Panele, öncü şahsiyetleri sahneye taşıyacak olan yedi şehirden gelen öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Ayrıca İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Zengin, Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay İlçe Millî Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, TİMAV Genel Başkanı Dr. Sami Bayrakcı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci de açılışta yer aldı.

Panel, öğrencilerin imam hatip liselerinin vizyonunu tartışmalarına ve öncü şahsiyetlerin hayatlarını yakından tanımalarına olanak sağlayacak şekilde programlandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız