Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Az bulutlu
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Antalya Haberleri Antalya’da Flyboard Kahramanı: Alevlere Karşı Hızlı Müdahale!

Antalya’da Flyboard Kahramanı: Alevlere Karşı Hızlı Müdahale!

Antalya’nın sahilinde heyecan verici bir olay yaşandı. Denizde seyreden bir gemide aniden yangın çıktı.

Okunma Süresi: 1 dk

Alevlerin hızla yayılmasıyla vatandaşlar panikle izlerken, sahildeki bir kişi olaylara farklı bir açıdan müdahale etmeye karar verdi.

Flyboard sporcusu, yüksek basınçlı su püskürtme mekanizmasıyla havalanarak yangına doğrudan su tuttu. Sahildeki kalabalık nefeslerini tutarken, kahramanın sıra dışı çabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yetkililer, olay yerine gelen itfaiye ve sahil güvenlik ekiplerinin yangını tamamen kontrol altına aldığını bildirdi. Olayın ardından flyboard kullanıcısının kimliği belirlenmeye çalışılırken, cesur hareketi takdirle karşılandı.

Bu olay, Antalya’nın turistik bölgelerinde ekstrem sporların sadece eğlence amaçlı değil, acil müdahale için de etkili olabileceğini gösterdi.

Yorumlar
S
Salih Çubuk 5 ay önce
Benim yangını söndüren
BEĞENME
0
CEVAPLA