Çok sayıda polis huzuru sağladı! Bakın kaç gözaltı var...

Çok sayıda polis huzuru sağladı! Bakın kaç gözaltı var... Detaylar haberde...

Çok sayıda polis huzuru sağladı! Bakın kaç gözaltı var...
Yayınlanma:

Bursa'da bin polisin katılımıyla düzenlenen "huzur" uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alınırken trafik kurallarını hiçe sayan 48 araç sürücüsüne 170 bin lira idari para cezası uygulandı. 2 araç ise trafikten men edildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde bin polisin katılımıyla kent merkezinde vatandaşların can ve mal güvenliği korumak amacıyla "huzur" uygulaması yaptı. Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şubeleri ile Gürsu ve Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan yaklaşık bin polis uygulamada görev aldı. Ekipler, ara sokaklar, metruk bina ve umuma açık yerlerde denetimleri sıklaştırdı. Denetimlerde 1 bin 896 kişi sorgulanırken çeşitli suçlardan aranması olan 12 kişi gözaltına alındı. Ekipler şüphelilerin üzerlerinde yaptıkları aramada; 2 adet ruhsatsız, 1 adet kurusıkı tabanca, bir miktar esrar ve bonzai ele geçirdi.

Trafik terörüne müsaade edilmedi

Öte yandan trafik polis ekipleri tarafından yapılan sabit yol uygulamasında da bin 40 araç kontrol edilirken, 48 araç sürücüsüne toplam 170 bin 400 lira para cezası uygulandı, 2 araç da trafikten men edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla yapıldığını, ara vermeden devam edeceğini bildirdi.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.