Taraftarın da arkanda, SALDIR KARTALIM!

Atiker Konyaspor bugün çok kritik bir maça çıkacak. Taraftarının önünde Antalyaspor’u konuk edecek yeşil-beyazlı temsilcimiz maçtan 3 puanla alt sıralardan uzaklaşmak amacında. 5 maçlık cezası dolan taraftarın da maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor

Taraftarın da arkanda, SALDIR KARTALIM!
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Süper Lig’in 12.haftasında bugün sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde 10 puanla 15.sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, sahasında kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yeni bir sayfa açan Anadolu Kartalı, bir basamak üstünde yer alan rakibini yenerek alt sıralardan uzaklaşmak amacında.

Maça iyi hazırlanan Atiker Konyaspor’da moraller yerinde. Teknik direktör Mehmet Özdilek, takımına güvendiğini ve maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

TARAFTAR TRİBÜNDE OLACAK

Atiker Konyaspor taraftarının hasreti bu maçla bitiyor. Süper Kupa finalinde çıkan olaylar nedeniyle alınan 5 maçlık cezanın dolmasıyla yeşil-beyazlı taraftarlar tribünlere geri dönecek. Bu sezon takımlarını sadece UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan maçlarda izleyebilen taraftarlar, uzun bir aradan sonra iç sahada bir lig maçında takımlarına destek olacak.

Karşılaşmaya ilgini yüksek olması ve tribünlerin çok büyük bir bölümün zorlu mücadelede dolması bekleniyor. Atiker Konyaspor Kulübü de maç öncesi kampanya yaparak, Antalyaspor ve Marsilya maçlarını ikili paket olarak indirimli olarak satışa çıkarmıştı.

RAKİPTE DURUMLAR KARIŞIK

Atiker Konyaspor’un rakibi Antalyaspor’da yönetim sorunu yaşıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, hafta içinde yönetimin aldığı şok genel kurul kararsıyla sarsılmıştı. Basın toplantısı düzenleyen ve gözyaşlarına boğulan Ali Şafak Öztürk, yeterince destek görmediğini belirterek genel kurul kararı aldıklarını söyledi. Bu kararın takımı nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Son maçlarda toparlanan ve oynadığı son 3 maçta 6 puan toplayan Antalyaspor, ligde 12 puanla 14.sırada yer alıyor.

MAÇ SAAT 16.30’DA

Atiker Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşma saat 16.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak mücadele beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Eren Albayrak zorlu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Muhtemel 11: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat, Ali Çamdalı, Mehdi, Ömer Ali, Fofana, Deni Milosevic, Eze (Evouna)

Saat: 16.30

Stat: Büyükşehir

Hakem: Bülent Yıldırım

Yayın: beIN Sports

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.