Samsung Galaxy Note 8 ne zaman çıkıyor?

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’in 23 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek. Peki, bugün New York'taki lansmanda gün yüzüne çıkacak olan Samsung Galaxy Note 8 ne zaman satışa çıkıyor? İşte, yanıtı…

Samsung Galaxy Note 8 ne zaman çıkıyor?
Yayınlanma:

Samsung Galaxy Note 8’in ön siparişe ve satışa çıkacağı tarihler nihayet belli oldu. Bugün New York'taki lansmanda Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 modeli resmi olarak tanıtılacak.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 NE ZAMAN ÖN SİPARİŞE AÇILACAK?

Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass’ın Twitter hesabında paylaştığı yeni tweet’e göre Samsung Galaxy Note 8’in ön siparişe açılacağı ve satışa çıkacağı tarihler hakkında duyuruda bulundu.

Evan Blass’ın açıklamasına göre; Samsung Galaxy Note 8, 24 Ağustos’ta, yani resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek lansmandan bir gün sonra ABD’de ön siparişe açılacak.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 BERABERİNDE HEDİYELERLE GELİYOR!

Evan Blass’ın paylaştığı tweet’te Samsung Galaxy Note 8’in ön sipariş fiyatı hakkında bilgi bulunmuyor. Ancak kullanıcıların beğenisine sunulacak hediyeler yer alacak.

Buna göre kullanıcıların gelecek hediyelerden iki tercih hakları bulunacak. Seçeneklerden ilki, 256 GB microSD kart ile birlikte kablosuz şarj kiti; ikincisi ise yalnızca 360 derecelik kamera.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.