Usta: Canı yanan Kürtlerin hakkını da savunacak mısınız?

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Gergerlioğlu’ na tepki gösterdi.

Usta: Canı yanan Kürtlerin  hakkını da savunacak mısınız?
Yayınlanma:

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Gergerlioğlu’ na tepki gösterdi.

Usta, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından hazırlanan terör örgütü YPG, PKK ve PYD’nin hayattan kopardığı evlatlarımız başlıklı görseli paylaşarak şu açıklama bulundu: “En alçakça zalimlik bu ülkenin evlatlarını terör batağına çekenlere destek veren sizlerin suskunluğudur

Zalim olan her zaman sizsiniz Ömer Gergerlioğlu.

İnsan hakları savunuculuğu maskesi altında yaptığınız zulümleri kamufle edemezsiniz. Herkes sizin gerçek yüzünüzü, hakikati biliyor.

Biz, 28 Şubat’ta iliklerimize kadar zulme maruz kaldık ve hakkımızı savunurken bireysel değil tüm mağdurlar adına sesimizi yükseltip mücadele ettik.

Sizin mücadeleniz tabeladan ibaret. Şimdi neden zalimlerin safındasınız Sayın Gergerlioğlu? Neden bu ülkenin birliğine, evlatlarına, istikbaline kasteden hainlerin yanından geliyor sesiniz! Kimin hakkını savunuyorsunuz şimdi? Terör örgütü tarafından kandırılarak dağa çıkarılan masum çocukların hakkını, dağlarda canice katledilen, çocuk yaşta her türlü istismara uğrayan o kızların hakkını, “Kürtler adına” diyerek “Kürtlere rağmen” güttüğünüz kanlı siyasette canı yanan Kürtlerin hakkını da savunacak mısınız? Kürsüden yükselen ses neden dağdan geliyor Sayın Gergerlioğlu? Neden biz zalimin karşısında kararlı bir şekilde dururken siz tam karşımıza konuşlandınız!

Meclis kürsüsüne çıkıp PKK’nın katlettiği bu masum çocukların isimlerini okumaya cesaretiniz var mı ? Bugün sözcülüğünü yaptığınız terör örgütlerinin zalimliğini dile getirebilecek misiniz?”

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.