İyi Parti’de ilk aday belli oldu!

İyi Parti Göç Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, adaylığını açıkladı

İyi Parti’de ilk aday belli oldu!
Yayınlanma:

İyi Parti 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde alınan başarısız sonucun ardından olağanüstü seçimli kurultaya gidecek. Kurultay 27 Nisan'da yapacak. Bu süreçte yavaş yavaş adaylarda belli olmaya başladı. İyi Parti Göç Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, adaylığını açıkladı. Akalın, olağanüstü kongreye İlişkin yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle başarısızlık olarak değerlendirdiğimiz seçim sonuçlarının en demokratik şekilde sorgulanacağı zemini, yani Büyük Kurultayımızı toplayan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teşekkürlerimi sunuyor, şimdiden Kurultayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Genel Başkanımızın şahsen belirlediği ve kurultay tarihini açıkladığı istişari toplantıda, açıkça ve tüm katılımcıların huzurunda Genel Başkanımıza ifade ettiğim üzere; Partimiz, bir lider partisi olmaktan ziyade bir siyasal harekettir. Partimizin muazzam kuruluş ve mücadele hikayesine uygun olması icap eden kongre takvimi, çok erken bir tarihte belirlenmiş olup, aradaki bayram tatili de düşünüldüğünde muhtemel adaylara yeterli hazırlık şansı verilmeyen bir takvime sıkıştırılmıştır. Seçimlere 4 yıl 1 ay gibi bir süre varken, kongre takviminin 22 güne sıkıştırılması hususunu kamuoyunun ve siyasi hareketimizin takdirine sunuyorum.

İYİ Parti liderin değil, milletin partisidir.

100 yıl sonra yeniden Türk milliyetçilerini iktidar yapmaya, yeniden Türk Çağını başlatmaya geliyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle, dava arkadaşlarımızı 8 Nisan pazartesi günü saat 13.00’te genel merkezimizde yapacağım kurultay süreci ve genel başkan adaylığı konulu basın açıklamama davet ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.