İyi Parti Konya’dan seçim sonrası ilk istifa geldi

İyi Parti Konya’dan seçim sonrası ilk istifa geldi

İyi Parti Konya’dan seçim sonrası ilk istifa geldi
Yayınlanma:

İyi Parti’de seçim heyacanı sona erdi.Üçüncü tur oylamasında Müsavat Dervişoğlu 611, Koray Aydın 528 oy aldı. 2018'de kurulan İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu.

img-2324.jpeg

NURDOĞAN OKUR İSTİFA ETTİ

İyi Parti’nin kurucularından, milletvekili adayı, eski il yöneticisi ve il başkanı adayı Nurdoğan Okur partisinden istifa ettiğini duyurdu. Okur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Evet…Sevgili dostlarım;

Siyasi hayatım boyunca her ne yaptım ise ülkemin ve çocuklarımızın geleceği için,insanımızın iş,aş kazanması için bana ihtiyacı olan insanlara elimden geldiğince yardım etmek için mücadele ettim.

Hiç kimseden hiçbir menfaat beklemeden aldığımız görevleri bütün zorluklara,imkansızlıklara rağmen yapmaya çalıştım.

Kırıldım,döküldüm,üzdüm,üzüldüm ama hiçbir zaman duruşumdan karakterimden asla taviz vermedim.

Bugün yapılan İYİ Parti Olağanüstü Kongresinde genel başkanlığa aday olan siyasi hayatım boyunca hep yanında olduğum,yanımda olan duruşundan asla taviz vermeyen Sn.Koray Aydın’a yapılan haksızlığa,vefasızlığa,ufak tefek menfaatler için dün birbirine hakaret edenlerin iki saat içinde birbirleriyle kanka olmalarına ve gözümüzün içine baka baka yalan söylemelerine gönlüm razı gelmemektedir.

Şahsıma yapılan bütün haksızlıklara rağmen hiçbir zaman istifa etmeyi bir an bile düşünmemiştim.

Bugüne kadar beraber yol yürüdüğüm,üzerimde emeği ve hakkı olan arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum.Bu vesile ile görevlerini saf ve tertemiz duygularla yerine getiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Benim de varsa ufak bir hakkım ben de helal ediyorum.Ailemden,işimden bile fedakarlık yaparak kurduğumuz günden bugüne kadar bir çok kademesinde görev yaptığım ve üyesi olduğum İYİ Parti’den istifa ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla…”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.