Murat Kurum'dan İstanbul Adaylığı Sonrası ilk Açıklama: Herkesin huzur içinde yaşadığı bir İstanbul istiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edilen Murat Kurum ilk konuşmasını yaptı.

Murat Kurum'dan İstanbul Adaylığı Sonrası ilk Açıklama: Herkesin huzur içinde yaşadığı bir İstanbul istiyoruz
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 26 ilin 2024 Mahalli İdareler Seçimleri Belediye Başkan Adaylarından biri olan AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ilk konuşmasını yaptı.

whatsapp-image-2024-01-07-at-18-44-51-2-001.jpeg

Kurum, adaylığının tebliğ edilmesi sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekten heyecanlıyız çünkü herkesin huzur içinde yaşadığı, her sokağının kıymetinin bilindiği bir İstanbul istiyoruz. Sadece İstanbul diyoruz. Kutlu bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz. Hep birlikte İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-01-07-at-18-44-51-3.jpeg

Kurum, 25 yıllık birikimiyle İstanbul'a hizmet etmek için hazır olduğunu belirterek, "Bu şehre hizmet etmek sevda ister, heyecan ister. Biz bunu Cumhurbaşkanımızda gördük, ondan öğrendik. 94 ruhuyla, Türkiye Yüzyılı idealimizle yeni eserleri İstanbulumuza kazandıracağız. İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. Yollarında, caddelerinde, ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız." dedi.

whatsapp-image-2024-01-07-at-18-44-51.jpeg

Kurum, İstanbul'a karşı ilgisizliği rakip olarak gördüklerini belirterek, "İstanbul'da artık değişim zamanı gelmiştir. Biz ekimizle hep birlikte İstanbul'da çok şehir değiştireceğiz. İstanbul'u özüne döndüreceğiz." Şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-01-07-at-18-44-50-1.jpeg

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, "İstanbul'u sistemli ve planlı bir şekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için buradayız. Hazırız, kararlıyız. Yeni dönemde bu güzel şehir, tecrübesini Türkiye'den sonra sadece İstanbul'a odaklayan bir yönetime sahip olacak. Yeniden İstanbul, şimdi İstanbul, sadece İstanbul!" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-01-07-at-18-44-50.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.