Bektaş, Tarihi Bedesten Çarşısı esnafından adaylarına destek istedi

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Tarihi Bedesten Çarşısı esnafından adaylarına destek istedi.

Bektaş, Tarihi Bedesten Çarşısı esnafından adaylarına destek istedi
Yayınlanma:

Seçim çalışmaları kapsamında hareket eden CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, beraberinde CHP Selçuklu Meram ve Karatay Belediye Başkan Adaylarıyla birlikte Tarihi Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret ederek, destek talebinde bulundu.

Ziyaret sırasında CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Ziya Güneş, Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ da hazır bulunarak esnaflara yapacakları çalışmaları ve projelerini aktardı.

Barış Bektaş, Tarihi Bedesten Çarşısı esnafından aldığı destekle ilgili memnuniyetini ifade ederek, "Esnaflarımızın ilgisi bizleri mutlu etti. Hemşerilerimizin desteğiyle Konya'da güçlü bir çıkış yapacağız. Sosyal demokrat halkçı belediyeciliği Konyalılarla buluşturacağız. Refah, kalkınma ve dayanışma sacayakları üzerine kurulu Halkçı Belediyecilik hizmeti vereceğiz." dedi.

Bektaş, "Kamu kaynaklarını halkın ihtiyaçları için kullanacağız. Halkımızın ihtiyaçlarını ve refahını ön planda tutarak, daha katılımcı ve insan odaklı bir yaklaşım sergileyeceğiz. Temel altyapı eksikliklerini gidererek toplumsal eşitsizlikleri azaltacak, şehrin tarihine kültürüne sahip çıkarak turizmin gelişimini sağlayacağız. Tarihi ve kültürel zenginliklerimizi öne çıkararak, şehrimizi turizmde hak ettiği yere getireceğiz." şeklinde konuştu.

Adaylar da Tarihi Bedesten Çarşısı esnaflarına yapacakları çalışmaları ve projelerini aktararak destek istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.