Orkan imzayı attı

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'tan 6 ay için kiraladığı Orkan Çınar Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan törende imzayı attı.

Orkan imzayı attı
Yayınlanma:

Yeni transfer Orkan Çınar için başkan Fatih Yılmaz’ın katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan imza töreninde konuşan başkan Fatih Yılmaz “Bugün kulübümüz önemli bir transferi gerçekleştirmiş oldu. Ligin ikinci yarısında çok değerli, yetenekli bir oyuncu olan Orkan kardeşimizi kulübümüze katmış bulunuyoruz. Kendisinin kulübümüze önemli katkılarının olacağına inanıyoruz. Atiker Konyaspor olarak Orkan’ı aramızda görmekten dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Bu arada transferin gerçekleşmesinde kolaylık sağlayan Beşiktaş Kulübü’ne de teşekkür ediyorum. Bu hakikaten önemli bir transferdi. Sayın hocamız da bu transferi çok istedi. Kendisinin yeteneği de belli, kumaşı da belli bu yüzden Orkan’ı aramızda görmekten dolayı mutluyuz. İnşallah ikinci yarıda takımımızın önemli taşlarından bir tanesi olacaktır. Kendisine hoş geldin diyor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İmza töreninin ardından konuşan futbolcu Orkan Çınar ise “Başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Bana karşı duyduğu güveni hissediyorum. Hocamızla da konuştum onun da güvenini tam aldığım için çok mutluyum. Umarım kimsenin yüzünü kara çıkarmam. Burada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Konyaspor’da olduğum için mutluyum. Umarım bu altı ay çok güzel geçer her iki taraf için de. Elimden geleni yapacağım ve katkıda bulunacağımdan eminim o yüzden sabırsızlıkla ilk maçı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yeni transfer Orkan Çınar temsilcimiz Atiker Konyaspor’un 17 numaralı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.