Muhtarlar Başkan Hançerli’yi Ziyaret Etti

Konya Karatay ve Tüm İlçeler Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Küçük ve dernek üyesi muhtarlar Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Başkan Hançerli’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma:

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 54 ilden büyük yüzölçümüne sahip ve yaklaşık 312 Bin nüfuslu Karatay ilçesinde 3200 civarında sokak ve cadde bulunduğunu ve muhtarların desteğiyle belediye çalışmalarının kolaylaştığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta muhtarları ağırlayarak, onlarla istişare ettiğini hatırlatan Başkan Mehmet Hançerli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, 'Büyük devlet olma vizyonu, en başta yerelde başlar. En küçük idari birimlerimizin, mahallelerimizin ufkuyla, istikametiyle ülkenin ufku ve istikameti aynı yönde olmazsa biz sağlıklı bir büyüme gerçekleştiremeyiz. İşte biz de bu doğrultuda zaman zaman muhtarlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde hizmet rotamızı şekillendiriyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 Konya Karatay ve Tüm İlçeler Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Küçük ise "Başkanımız Sayın Mehmet Hançerli Bey’e bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bugüne kadar muhtarlarımız ile bir bütün halinde çalışıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Sayın Başkanımızla koordinasyon içerisinde hemşerilerimize hizmet etmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.