KTO Karatay üniversitesi robot topluluğu adından söz ettiriyor

Karatay Üniversitesi Robot Topluluğu (KAROT) öğrencileri, katıldıkları uluslararası yarışmalarda gösterdikleri başarılarla adından söz ettiriyor

KTO Karatay üniversitesi robot topluluğu adından söz ettiriyor
Yayınlanma:

Erasmus Plus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında Polonya’ya eğitime giden Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Robot Topluluğu (KAROT) öğrencileri, katıldıkları uluslararası yarışmalarda gösterdikleri başarılarla adından söz ettiriyor. 
Erasmus Plus programıyla Polonya’da eğitimlerine devam eden KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerinden Nazır Can Aladağ, Serapnur Tüzün, Burak Yılmaz ve Mustafa Kaya, 28-30 Ekim tarihlerinde Lodz şehrinde gerçekleşen Sumochallenge'da birincilik ve üçüncülük elde ederek Avrupa’da büyük bir başarı elde etmiş oldu. KTO Karataylı öğrenciler ayrıca 29-30 Ekim tarihlerinde Romanya’da bu sene dokuzuncusu düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük robot yarışmalarından biri olan Robochallenge Robot Yarışması’ndan da derece ile dönerek KTO Karatay Üniversitesi için büyük bir gurur kaynağı oldu.
Bireysel kategorilerde elde ettikleri dereceler için gururlu olduklarını belirten öğrenciler, “Ülkemize ve üniversitemize Avrupa’nın en büyük yarışmasından başarı ile dönmek bizim için gerçekten mutluluk verici. Yarışma öncesinde desteklerini esirgemeyen ve çalışmalarımıza maddi manevi katkısı olan KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti’ne teşekkür ediyoruz. Elde ettiğimiz başarıların vermiş olduğu özgüven ile yeni yarışmaların hazırlığı içerisindeyiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Necati Vardar’a da ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.