1922 Konyaspor, lider ile zorlu sınavda

1922 Konyaspor, 26. hafta maçında bugün deplasmanda lider Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. 20 puanla küme düşme hattının üstünde yer alan yeşil-beyazlı ekip, rakibine sürpriz yapmak istiyor

1922 Konyaspor, lider ile zorlu sınavda
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 31 Mart seçimleri nedeniyle ertelenen 26. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Ligde kalma mücadelesi veren Karatay Termal 1922 Konyaspor, deplasmanda lider Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Yavru Kartal, dün sabah saatlerinde otobüsle Şanlıurfa’ya giderek kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Yeşil-beyazlı ekipte maç öncesinde moral ve motivasyon üst seviyede. Son maçta evinde Bayburt İl Özel İdarespor’u 4-0 gibi farklı skorla mağlup eden pilot takım, küme düşme hattından yeniden çıkmıştı. 20 puanla ligde 11. sırada yer alan 1922 Konyaspor, güçlü rakibine sürpriz yapmak adına sahaya çıkacak.

KARAKÖPRÜ ZİRVEDE

Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Besim Durmuş’un çalıştırdığı Karaköprü Belediyespor, sezona kaliteli bir kadro girdi. Şanlıurfa ekibi, haftaya 54 puanla zirvede giriyor. En yakın rakibi Erbaaspor’un 9 puan önünde yer alan ev sahibi takım, 2. Lig’e doğrudan yükselmek adına maça mutlak 3 puan için çıkacak. Son maçta deplasmanda Silivrispor’a mağlup olan Karaköprü Belediyespor, evinde hata yapmak istemiyor.

14 golü bulunan Umut Dilek ve 12 golü bulunan Sinan Gayla, takımlarının en etkili ayakları olarak göze çarpıyor.

Maç öncesi konuşan Besim Durmuş, “Silivri maçı öncesinde kupanın bir kulpunu tutmuştuk. 1922 Konyaspor maçını kazanıp şampiyonluğu evimizde ilan etmek istiyorduk. Şampiyonluğumuz gecikti ama bu hedefimize ulaşacağız” dedi.

Şanlıurfa Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 15.00’te başlayacak. Mücadelede Anlara bölgesi hakemi Efe Tanrıverdi düdük çalacak. Sezonun ilk devresinde Konya’da oynanan karşılaşmayı Karaköprü Belediyespor, 3-0’lık skorla kazanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.