1922 Konyaspor, 6 puanlık sınavda

1922 Konyaspor, 6 puanlık değerdeki maçta yarın sahasında Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak

1922 Konyaspor, 6 puanlık sınavda
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren 1922 Konyaspor, yarın evinde çok kritik bir sınava çıkacak.

Yavru Kartal, evinde 6 puanlık değerdeki mücadelede Bayburt İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Kümede kalma savaşı veren yeşil-beyazlı takım, haftaya 17 puanla 14. sırada giriyor.

Pilot takım, rakibini mağlup etmesi durumunda puanını 20’ye çıkaracak ve ligde kalma adına önemli bir virajı geçecek. Maç öncesi yönetim, teknik heyet ve oyuncular iftar yemeğinde buluştu. Başkan Osman Baharoğlu da takıma yönelik bir konuşma yaparak Bayburt maçını kazanacaklarına olan inancını vurguladı.

Sezonun ilk devresinde galibiyet alamayan ve ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Bayburt İl Özel İdarespor, devre arasında yaptığı hamlelerin ardından büyük bir çıkış yakaladı. İkinci devrenin en formda takımı olan Bayburt, son 10 maçta mağlup olmadı. 18 puanla 12. sırada bulunan sarı-siyahlı ekip, yenilmezlik serisini sürdürmek adına Konya’ya geldi.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maç yarın saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Mustafa Ünver yönetecek. İki takım arasında sezonun ilk devresinde Bayburt’ta oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona ermişti.

Kaynak:Mustafa Çelik Muhabir

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.