1922 Konyaspor, ligde kalma adına kritik randevuya çıkıyor

Karatay Termal 1922 Konyaspor, 27. hafta maçında yarın sahasında Osmaniyespor ile karşılaşacak. Yavru Kartal, rakibini mağlup ederek ligde kalma adına dev bir adım atmak amacında

1922 Konyaspor, ligde kalma adına kritik randevuya çıkıyor
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 27. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Sezonun bitimine 4 hafta kalırken, alt sıralarda büyük bir heyecan yaşanıyor. İkinci yarıda gösterdiği çıkışla dikkati çeken Karatay Termal 1922 Konyaspor, taraftarının önünde Osmaniyespor ile karşılaşacak. Yavru Kartal, bugün yapacağı ter idmanının ardından çalışmalarını tamamlayarak Zafer Tesisleri’nde maç saatini bekleyecek.

MORALLER YERİNDE

Maç öncesi yeşil-beyazlı ekipte moraller yerinde. Hafta içi deplasmanda lider Karaköprü Belediyespor’u elinden kaçıran ve 90+5’te yediği golle 1 puana razı olan pilot takım, haftaya 21 puanla 11. sırada giriyor. 1922 Konyaspor, rakibini mağlup etmesi halinde puanını 24’e çıkaracak ve ligde kalma adına önemli bir adım atmış olacak.

Maç öncesi yönetim de taraftara destek çağrısı yaparak Konyalı futbolseverleri kritik karşılaşmaya davet etti. Yeşil-beyazlı takım, bu maçın ardından Sivas 4 Eylül ile deplasmanda, Fatsa Belediyesi ile sahasında karşılaşacak. Son maçta ise Bornova 1877’ye konuk olacak ve 2023-2024 sezonuna nokta koyacak.

OSMANİYE RAHAT

Teknik direktör Uğur Balcıoğlu yönetimindeki Osmaniyespor ise ligin en rahat takımlarından biri konumunda yer alıyor. 29 puanla ligde 10. sırada bulunan konuk ekibin, hem play-off iddiası hem de düşme tehlikesi bulunmuyor. Son 2 maçını kaybeden, son 7 maçta ise sadece 1 galibiyet alabilen Osmaniyespor, kötü gidişatına son vermek adına sahaya çıkacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 15.00’te başlayacak. Müsabakada İstanbul bölgesi hakemi Batuhan Bayar düdük çalacak. Sezonun ilk devresinde oynanan maçı Osmaniyespor 1-0 kazanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.