Konyaspor'un rakipleri bu hafta ne yaptı?

Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Vitoria Guimares, Marsilya ve Salzburg kendi liglerinde maçlara çıktılar

Konyaspor'un rakipleri bu hafta ne yaptı?
Yayınlanma:

Marsilya ve Salzburg haftayı galibiyetle tamamlarken, Vitoria Guimaraes mağlup oldu. 

VİTORİA GUİMARAES MAĞLUP

Perşembe akşamı Atiker Konyaspor'a mağlup olan Vitoria Guimaraes, kendi liginde de haftayı mağlubiyetle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, ligin 8. haftasında deplasmanda Belenenses'a 1-0 mağlup oldu.

Bu sonucun ardından Vitoria Guimaraes 10 puanda kalarak 9.sıraya geriledi. Portekiz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde de  grupta son sırada yer alıyor. 

MARSİLYA’DAN 4 GOLLÜ ZAFER

Fransa 1. Futbol Ligi’nde (Ligue 1) Olympique Marsilya deplasmanda Nice’i 4-2 mağlup etti.

Maça iyi başlayan Nice, 4. dakikada Balotelli ve 16. dakikada Seri’nin golleriyle 2-0 öne geçti. Marsilya’da 26. dakikada Ocampos topu ağarlarla buluşturdu ve aradaki fark 1’e indi.

Karşılaşmanın 41. dakikasında Lees Melou’nun kendi kalesine attığı golle beraberliği (2-2) yakalayan Olympique Marsilya’da, 44. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ocampos, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imza attı

İkinci yarıya hızlı başlayan Marsilya, 47. dakikada Luiz Gustavo’nun ligde attığı ilk golle Nice karşısında 4-2 öne geçti. Karşılaşmanın 67. dakikasında Luiz Gustavo, Lees Melou’ya yaptığı faulle kırmızı kart gördü.

Nice, 83. dakikada kazandığı penaltı atışından faydalanamadı ve Olympique Marsilya müsabakadan 4-2 galip ayrıldı.Marsilya ekibi bu galibiyetle 16 puan ve averajla üçüncü sıraya yerleşirken, Nice 10 puan ve averajla 10. sırada kaldı.

SALZBURG SAHASINDA GALİP

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 10. haftasında Wolfsberger'i 2-1 mağlup etti.

Salzburg, ligin 10. haftasında Wolfsberger'i konuk etti. Ev sahibi ekip, Dabbur'un 38 ve 45. dakikada kaydettiği gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. Wolfsberger, 62. dakikada Gschweidl ile farkı bire indirse de Salzburg, sahadan 2-1 üstün ayrıldı. Puanını 21'e yükselten Salzburg, lider Sturm Graz'ın bir puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu.

ANADOLU'DA BUGÜN SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.