Konya Haber: Konya'da Modern Tıpla Tasavvufun Birleştiği Gün

Konya Haber: Özel Konya Farabi Hastanesi ilginç bir etkinlikliğe imza attı.”Farabi’de Rinoplasti ve ŞEB-İ ARUS GÜNLERİ” şeklinde olan organizasyon eşliğinde

Konya Haber: Konya'da Modern Tıpla Tasavvufun Birleştiği Gün
Yayınlanma:

Türkiye’nin her bölgesinden gelen Kulak Burun Boğaz Uzmanları bir  taraftan bilimsel olark Rinoplasti ameliyatlarının tüm detaylarını tartışırken, tıbbi program sonrasında da Şeb-i Arus törenlerine katılarak, bu hafta sonunu renklendiriyorlar. Toplantının ev sahipliğini yapan Farabi Hastanesi kurucularından Başhekim Yardımcısı ve  Kulak Burun Boğaz Kliniği Başkanı Op. Dr. İlker YİĞİT; ”Şehrimizde bu kadar seçkin bir Kulak Burun Boğaz doktorları grubunu ağırlamaktan ötürü son derece mutluyuz. Bir taraftan bilimsel olarak Rinoplasti ameliyatlarını masaya yatırırken, diğer taraftan da tıbbi bir konuyu, tasavvufi dünya çapında bir etkinlikle senkronize ettik. Bu toplantımız aynı zamanda son dönemde Sayın Devlet Büyüklerimizinde hedef olarak gösterdiği sağlık turizminde de altyapı oluşturacaktır, işte bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ”dedi.

Toplantı 16 Aralık Cumartesi günü saat 09:00 da başlayıp, ülkemizde Rinoplasti  alanında çok  tanınmış olan üstadlardan Doç. Dr. Eren TAŞTAN , Yrd. Doç. Dr. Emre İLHAN’ın bilimsel konuşma programları ile başladı. Toplantının genel sekreteryasını üstlenen Op.Dr.İlker YİĞİT’in tıbbi sunumlarını  takiben aynı gün “Rinoplasti  Canlı  Cerrahi ”uygulaması ile tüm katılımcıların interaktif tartışmaları gerçekleşiyor.

Organizasyon Pazar Günü yapılacak toplu Konya tarihi gezisi ve 17 Aralık gecesi tüm misafirlerin Şeb-i Arus katılımı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.