KMÜ’de aday memur eğitimi tamamlandı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ailesine yeni katılan aday memurlar için düzenlenen temel eğitim seminerleri sona erdi.

KMÜ’de aday memur eğitimi tamamlandı
Yayınlanma:

24 Temmuz ve 04 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlere KMÜ'lü 17 aday memur katıldı. Aday memurlar eğitim süresince Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türkçe Dil Bilgisi Kuralları, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Güvenlik, İnsan Hakları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Genel Devlet Teşkilatı, Gizlilik ve Gizliliğin Önemi, Devlet Malını Koruma ve Tasarruf, Haberleşme, Halkla İlişkiler, Yazışma ve Dosyalama Usulleri, KMÜ İdari Personel Etik İlkeler ve Etik Kurul Yönergesi olmak üzere toplam 13 farklı ders gördü. Aday memurlar iki haftalık süreçte edindikleri bilgiler ışığında görmüş oldukları derslerle ilgili sınava tabi tutuldular. Yapılan sınav neticesinde sınava giren aday memurların tamamı başarılı oldu.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, temel eğitim seminerlerine katılıp sınavda başarılı olan aday memurları tebrik ederek, “Ekibimize katılarak KMÜ ailesine dahil olan personelimizi gönülden kutluyorum. Kurumlar yalnızca maddi ve fiziki yatırımlarla değil, kişiye yapılan yatırımlar ve bunun neticesinde elde edilen başarılarla var olurlar. KMÜ ailesi olarak akademik ve idari tüm personelimizle birlikte üniversitemizi daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.