Kapışma'nın 9. bölümünde bu hafta kim kazandı?

Kapışma adlı ses yarışması heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Jüri üyeliği yapan Bengü ve Mustafa Ceceli'nin düet yaptığı sahne Kapışma 9. bölümüyle fanatiklerini ekrana kilitlemeyi başardı. Peki Kapışma'nın 9.

Kapışma'nın 9. bölümünde bu hafta kim kazandı?
Yayınlanma:

Show Tv'nin sevilen Yarışma programı Kapışma'nın 9. bölümünde bu hafta kim kazandı? merak edilirken beklenen sonuç açıklandı. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı, Mustafa Ceceli ev Bengü'nün jüri üyeliği yaptığı ses yarışma programı Kapışma'da 9. hafta kazananı belli oldu.

KAPIŞMA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“Kapışma” Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

 “Kapışma”’da, her hafta 18 yarışmacı, hem finale kalmak, hem takım kaptanlarıyla düet yapabilmek, hem de 20 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya kapışıyor. Gecenin en iyi sesi olmayı başarabilmek için iki tur boyunca ayakta kalmayı başaran yarışmacılar finale kalıyor. Kaybedenler ise bugüne kadar hiçbir televizyon programında görülmemiş oyunlar ve eleme yöntemleriyle, ömür boyu unutamayacakları birer anı ile geceye veda ediyorlar.

Her şey bu kadarla da bitmiyor! 18 isim seslerini kapıştırırken, kaptanlar da kendi takımını birinci yapabilmek için kapışıyor ve gecenin sonunda elenen takımın kaptanı da, yarışmacısıyla birlikte bu oyunlardan nasibini alıyor…

Sevilen ses yarışması Kapışma'da Bengü ve Mustafa Ceceli finale kalacak yarışmacıları buldu.

Bengü ve Mustafa Ceceli finale sadece bir yarışmacı ile geldi.

Esma Nur ve Bengü Ağla Kalbim şarkısıyla performans sergilerken, Mustafa Ceceli ve Mehmet ise Hastalıkta Sağlıkta şarkısı ile kapışmaya girdi.

20 BİN TL CECELİ'NİN EKİBİNDE

Finalde Mustafa Ceceli'nin ekibini Mehmet, Bengü'nün ekibini ise Esma temsil etti. Mehmet ile Mustafa Ceceli "Hastalıkta Sağlıkta" parçasını söylerken, Bengü ve Esmanur "Ağla Kalbim" şarkısını tercih etti. İkili rekabetin kıyasıya geçtiği anlarda yarışmayı Mustafa Ceceli ve Mehmet'in kazandığının belli olmasıyla Bengü ve Esmanur boyanmaktan kurtulmayı başaramadı. 9.bölümün kazananı Mehmet 20 Bin TL'lik çekin sahibi oldu. Bu hafta ile birlikte Mustafa Ceceli beraberliği bozarak 5-4 öne geçti.

fft16_mf6016284.jpeg

Bengü kimdir?

23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır. Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. , Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde müzik eğitimini bitirdi.

Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. Yine İzmir`de sahnelenen “Oliver Twist” isimli müzikalde başrol oynadı. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa`dan bir yıl şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara`nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV`nin organize ettiği Pop Show `98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Yarışma, jüride yer alan Kenan Doğulu ile tanışmasına vesile oldu. Akademi İstanbul`da müzik eğitimi aldı. Kenan Doğulu‘nun albüm teklifi üzerine hem üniversite eğitimini sürdürmek hem de albüm çalışmaları için İstanbul’a yerleşti. Albüm çalışmal sürdü. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu`ya vokallik yaptı. Ayrıca albümün aranjörlüğünü üstlenen Ozan Doğulu ile de çeşitli çalışmalarda yer aldı.

Yurtiçi ve yurtdışında 300’e yakın konserler verdi. İkinci albümü “Bağlasan Durmam” Albümünde yer alan “Ucuz Mumlar ve Müjde” adlı şarkıların söz ve besteleri Bengü’ ye ait. Radyo listelerinde hızla yükselen “Gel Gel” adlı şarkıyı Azerice yorumladı. 2009 yılının yine yazlarında ise 5. albümü “İki Melek”i, Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürdü. Bu albümden çıkan ilk iki video, “İki Melek” ve “Kocaman Öpüyorum” Billboard Türkiye listelerinde 1 numaraya yükselmiş ve 2009 yılı içerisinde sanatçı bu albümüyle 13. İstanbul FM Müzik Ödülleri’nde “En İyi Pop Kadın Sanatçı” ödülünü almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.