Ramazan Ayında Uçmanın Tam Zamanı! AnadoluJet İle 599 TL'den Başlayan Fiyatlarla Yolculuk Fırsatı!

AnadoluJet'in Sınırlı Sayıdaki Ramazan Kampanyası Başladı! 599 TL'den Başlayan Fiyatlarla Hayalinizdeki Yolculuğa Adım Atın. Hemen Rezervasyon Yaptırın, Uçuş Keyfini Kaçırmayın!

Ramazan Ayında Uçmanın Tam Zamanı! AnadoluJet İle 599 TL'den Başlayan Fiyatlarla Yolculuk Fırsatı!
Yayınlanma:

AnadoluJet, özel Ramazan kampanyasıyla seyahat etmeyi düşünenlere müjde veriyor! Yurt içi uçuşlarda 599 TL'den başlayan uygun fiyatlarla biletler sunan AnadoluJet, bu özel kampanyayı 20-21 Şubat 2024 tarihlerinde başlatıyor. Kampanya dahilindeki bilet satışları 27 Şubat-27 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Toplamda 130.000 koltukla sınırlı olan bu kampanya kapsamında, web ve mobil uygulama üzerinden yapılan bilet alımlarında vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 599 TL, ExtraJet pakette 749 TL, KonforJet pakette ise 799 TL'den başlayan özel fiyatlar sizleri bekliyor.

Ayrıca, çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler aracılığıyla yapılan bilet alımlarında da tüm vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 649 TL, ExtraJet pakette 799 TL, KonforJet pakette ise 849 TL'den başlayan uygun fiyatlarla seyahat edebilirsiniz.

Unutulmaz bir seyahat deneyimi için acele edin! Bu fırsatları kaçırmayın, AnadoluJet ile Ramazan'ı özel ve uygun fiyatlarla kutlayın!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.