Diş implantı yaptırdı, hayatı karardı!

Geçen yıl temmuz ayında Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir özel diş kliniğinde yaşanan olay yeni gün yüzüne çıktı, işte tüm detaylar;

Diş implantı yaptırdı, hayatı karardı!
Yayınlanma:

Geçen yıl temmuz ayında Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan özel bir diş kliniğinde yaşanan olay, oldukça ciddi sonuçlara yol açtı.

Ramazan Yılmaz, çene kemiğindeki sızlama şikayetiyle söz konusu kliniğe başvurdu. Diş hekimi A.D., Yılmaz'a dişlerinin sallandığını ve çekilmesi gerektiğini söyleyerek implant tedavisi önerdi.

pc-6c87f93124cf4a710bc865cd88506fcf.webp

Omurilik sıvısına girdi, körlük yaşadı

Yılmaz, tedaviyi kabul ederek dişini çektirdi ve ardından implant için koltuğa oturdu. Ancak iddiaya göre, çekilen dişin yerine yerleştirilmek istenen implant, Yılmaz'ın çene kemiği ile sol gözünün arkasındaki kemik çukurunu delerek beyin omurilik sıvısına girdi.

Şiddetli acılar içinde kalan Yılmaz, doktor A.D. tarafından Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tomografi sonucunda Yılmaz, ameliyata alındı. Sol gözünde geçici körlük yaşayan Yılmaz, operasyon sonrası sağlığına kavuştu ancak bu olayın ardından diş hekimi A.D.'ye karşı maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.