Ve beklenen oldu!.. Emeklilere ek zam müjdesi! AK Partili isimden flash açıklama...

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, emekliler için müjdeli bir haber verdi.

Ve beklenen oldu!.. Emeklilere ek zam müjdesi! AK Partili isimden flash açıklama...
Yayınlanma:

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, emekliler için müjdeli bir haber verdi. Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ve bütçe imkanları doğrultusunda emeklilere yönelik iyileştirmeler yapılacağını açıkladı.

EMEKLİLERİ UNUTMADIK
TBMM'nin kapalı olması nedeniyle emeklilerle ilgili kararların Meclis'te alınabildiğini belirten Altınok, "Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Durumun farkındayız ve Cumhurbaşkanımız ile emekliler için bütçe imkanları doğrultusunda iyileştirme yapılması konusunda görüştük." dedi.

"BU SORUNU DA ÇÖZECEKTİR"
Altınok, "Sayın Cumhurbaşkanımız ile iki gündür beraberdik. Emeklilerimizle ilgili sorunları konuştuk ve çözüm için gerekli adımların atılacağından eminim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, her zaman emeklilerimizin yanında olmuştur ve bu sorunu da çözecektir." ifadelerini kullandı.

EMEKLİLERE 5 BİN TL DESTEK
Seçilmesi halinde Ankara'da emeklilere 5 bin TL destek vereceklerini de sözlerine ekleyen Altınok, "Mevcut belediye yönetimi emeklilere bin TL veriyor. Biz ise 15 Nisan'da 5 bin TL'yi hesaplarına yatıracağız. Doğalgaz desteğini de 500 TL'den bin TL'ye yükselterek 4 aya çıkartıyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.