Tarım Kredi Market’ten Konya’ya önemli duyuru

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), 200 bayinin daha KoopBakkal Projesi dahil olduğunu açıkladı

Tarım Kredi Market’ten Konya’ya önemli duyuru
Yayınlanma:

Çiftçilerin binbir emekle ürettikleri kaliteli ve doğal ürünleri, değerinde satın alarak fabrikalarında veya iş ortakları aracılığıyla üreten Tarım Kredi Grubu, bu ürünleri markalaştırıp, Kooperatif Market aracılığıyla tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Tarım Kredi, uçtan uca üretim zincirinde üretici ve tüketici arasında en güvenilir köprü olma görevini de aralıksız sürdürüyor.

Kurumun KoopBakkal Projesi ile kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatla halka sunulan temel tüketim ürünlerinin, Türkiye geneline yaygınlaştırılmasıyla hem tüketicilerin uygun fiyatlı ürünlere erişimini kolaylaştırılıyor hem de bakkal esnafının faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla verilen bayilikler kapsamında bu işletmelerin kaliteli ürünü uygun fiyata satmaları sağlanıyor.

Proje kapsamında Konya dahil birçok ilde 200 bayi daha KOOPBAKKAL projesine katıldı. Konuya ilişkin Tarım Kredi Kooperatifi Marketten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ağustos ayında tam 200 KOOPBAKKAL bayi aramıza katıldı. 2023 yılında hedefimiz 1.000 KOOPBAKKAL.

Siz de KOOPBAKKAL bayimiz olun; çiftçimizin alın teri doğal, kaliteli ve yerli Tarım Kredi ürünlerini uygun fiyatlarla müşterilerinizle buluşturun.”

KOOPBAKKAL bayimiz olmak için www.koopbakkal.com.tr” KoopBakkal Projesi'nin detaylarına www.kooperatifmarket.com.tr ve www.koopbakkal.com.tr sitelerinden ulaşılabiliyor.

KONYA’DAN DAHİL OLAN FİRMALAR

img-2783.jpeg

img-2784.jpeg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bu projeye başvurabilmek için en az 5 yıldır bakkal olma şartı var. Dükkan metrekaresinin en az 75 en fazla 150 metrekare olması gerekiyor. Başvurusu kabul edilen bankalara kredi desteği de sağlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.