Hesaplarınızı kontrol edin!.. Ödemeler hesaplara yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapılacağını duyurdu.

Hesaplarınızı kontrol edin!.. Ödemeler hesaplara yatırıldı!
Yayınlanma:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi aileleri sevindiren bir haberi duyurdu. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında Mart ayı ödemeleri hesaplara yatırılmaya başladı. Bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapılacak.

Bakan Göktaş, kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ve ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini vurguladı. Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceklerini belirten Göktaş, programın bugüne kadar hanelere toplam 72,3 milyar lira destek sağladığını açıkladı.

Programın kapsamını genişlettiklerini de hatırlatan Göktaş, düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmaması nedeniyle düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca gelir kriteri üzerinden programa dahil ettiklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.