Çiftçiler için önemli adım! Konya’da yeni tesisler kurulacak

Karatay Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karatay Ziraat Odası ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi ile 2 ayrı noktada günlük 700 ton kapasiteli fasülye, ayçiçeği ve mısır kurutma tesisi kurulması için iş birliği protokolü imzaladı

Çiftçiler için önemli adım! Konya’da yeni tesisler kurulacak
Yayınlanma:

Konya Haber:Karatay Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karatay Ziraat Odası ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi ile 2 ayrı noktada günlük 700 ton kapasiteli fasülye, ayçiçeği ve mısır kurutma tesisi kurulması için iş birliği protokolümüzü imzaladı

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca şu ifadeleri kullandı: “Karatay’ımızın tarımsal verimliliğine katkı sağlayacak önemli bir adım attık.

Karatay Belediyesi olarak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karatay Ziraat Odası ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi ile 2 ayrı noktada günlük 700 ton kapasiteli fasülye, ayçiçeği ve mısır kurutma tesisi kurulması için iş birliği protokolümüzü imzaladık.

Kızören ve Yarma Mahallelerimize kurulacak tesisler geniş bir bölgede çiftçimize hizmet verecek ve ürünlerin kurutulması aşamasında yaşanan hasat sonrası kayıplar en az seviyeye indirilmiş olacak. Hemşehrilerime hayırlı olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.