Canlı yayında müjdeyi verdi!..5 bin lira seyyanen zam bu tarihte açıklanabilir...

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği seyyanen zam haberi yolda olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Canlı yayında müjdeyi verdi!..5 bin lira seyyanen zam  bu tarihte açıklanabilir...
Yayınlanma:

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği seyyanen zam haberi yolda olabilir. AK Parti kulislerinde emekliye seyyanen zam konuşuluyor ve 5 bin lira seyyanen zam müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara mitinginde açıklayacağı iddia ediliyor.

TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan ve Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, canlı yayında emekli maaşlarına seyyanen zam yapılabileceğini ve rakamın 5 bin lira olabileceğini vurguladı.

Karakaş, bu hafta sonuna kadar bir iyileştirme yapılabileceğini ve bunun seçimde sandığa yansıyacağını söyledi. Sözcan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara veya İstanbul'dan müjdeyi verebileceğini belirtti.

EN FAZLA 5 BİN TL OLACAK
Karakaş, en fazla 5 bin lira seyyanen zam olabileceğini ve bunun emeklilerin tamamına yapılması gerektiğini söyledi. Sözcan'a gelen kulis bilgilerine göre de seyyanen zam 5 bin lira olacak.

23 Mart Cumartesi günü Ankara'da gerçekleşecek olan mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere 5.000 TL seyyanen zam yapılacağını açıklayacağı iddia ediliyor.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önceden de seyyanen artışların emekli maaşlarına etkisine ilişkin mesajlar vermişti. "Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin de farkındayız" diyen Erdoğan, "Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz" şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamalar, emeklilere yönelik olası bir seyyanen zamın sinyalini vermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum