Devil May Cry Oyunları Steam'de %75 İndirimde!

Steam'in hafta ortası çılgınlığında bu sefer karşımıza Devil May Cry oyunları çıktı!

Devil May Cry Oyunları Steam'de %75 İndirimde!
Yayınlanma:

Capcom'un ünlü stilist aksiyon serisinin en iyi oyunları, bu cumaya kadar yüzde yetmiş beşe varan indirimleriyle kaçırmamanız gereken fırsatlar sunuyorlar.

Devil May Cry 4 Special Edition'ın çıkışıyla birlikte aksiyon dalında tekrar zirveye ulaşan seri, PlayStation Network ve Xbox Live gibi yerlerde de oyunculara çeşitli fırsatlar sunmuştu. Şimdi de sıra PC oyuncularını sevindirmekte; DmC: Devil May Cry ve Devil May Cry 4 Special Edition paketi sadece 52 TL! İndirim dahilinde ayrı ayrı da ulaşabileceğiniz serinin son iki oyunu, yüzde yirmi beş ve yüzde altmış altılık indirimleriyle dikkat çekiyor.

dmc-bundle-steam.png

Sitemizde devam etmekte olan Devil May Cry 4 Special Edition serimizde de bahsettiğimiz gibi DMC evrenine dalmak isteyen, ancak hikayeyi nereden takip etmek gerektiğini bilmeyen arkadaşlar Devil May Cry 3 Special Edition'ı da bu cumaya kadar sadece 10 TL'ye satın alabilirler. Birçok hayrana göre serinin en iyi oyunu olan Devil May Cry 3 ile hikayeye sıkı bir giriş yapar, sonrasında 4'ü de oynayarak belki siz de bizden biri olabilirsiniz! Kendi Order of the Sword'umuzu oluşturuyoruz burada; Order of the Levye.

Bu fırsatta samimi önerimizi merak ediyorsanız, sadece DMC 3 SE ve DMC 4 SE'yi ayrı ayrı satın alın. Araya kaynayan DmC: Devil May Cry'ın seriden alakasız olarak bir spin-off olduğunu unutmayın. Gerek yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.