Deaş'lıların Cesetleri Mehter Eşliğinde Çıkarıldı

DEAŞ'lıların cesetleri mehter eşliğinde çıkarıldı Konya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen 5 teröristin ölü ele geçirildiği operasyon sonrası 2 teröristin cesedi evden çıkarılırken, cadde üzerinde evi bulunan bir vatandaş mehter marşı açtı.

Deaş'lıların Cesetleri Mehter Eşliğinde Çıkarıldı
Yayınlanma:

Konya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 5 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından teröristlerin cesetleri evden çıkarılıyor. İki teröristin cesedinin evden çıkarılması sırasında cadde üzerinde evi bulunan bir kişi mehter marşı açtı.

Konya'da DEAŞ terör örgütünün hücre evlerine yönelik düzenlenen ve çıkan çatışmada 5 teröristin öldürüldüğü, 4 özel harekat polisinin hafif yaralandığı operasyonda, polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor. Ekipler evde ve teröristlerinin cesetleri üzerinde detaylı inceleme yapıyor. İncelemeleri tamamlanan iki teröristin cesedi de evden çıkarılarak hastane morguna götürüldü. Bu sırada teröristlerin evinin karşısında bulunan bir kişi ise evinin önüne küçük hoparlörler çıkararak mehter marşları açtı. Öldürülen diğer teröristlerin cesetleri üzerinde çalışmalar sürerken, polis ekiplerinin olay yerindeki önemleri de devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.