Çumra kaymakamını uğurladı #KonyaHaber

Yaklaşık 2 yıldır Çumra Kaymakamlığını yürüten Uğur Kalkar yeni görev yerine uğurlandı.

Çumra kaymakamını uğurladı #KonyaHaber
Yayınlanma:

Çumra Kaymakamlığını yürüten Kaymkam Uğur Kalkar son yayınlanan kararnameyle İstanbul Sultangazi kaymakamlığına atandı. Çumra Belediyesi Sırçalı Sosyal tesislerinde düzenlenen yemek programıyla vedalaşan Kaymakam Uğur Kalkar sabah saatlerinde ilçe protokolünün katılımıyla yeni görev yerine uğurlandı. 

Çumra Belediyesi Sırçalı sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz "2 yıldır Uğur Kalkar kaymakamımızla beraber görev yapıyoruz ilçe için önemli kararlar aldık. Kendilerini İstanbul Sultangazi ilçesine uğurluyoruz. Sayın kaymakamımız görev yaptığı son güne kadar hatta kararnamesinin açıklamasından sonrada sayın başkanım başladığımız bir iş var yarım bırakmayalım diyerek görevine devam etmiştir. Allah ondan razı olsun. Çumra kendisinin bir evidir her zaman kendilerini burada ağırlamaktan onur duyarız" dedi. 

Programda konuşan Çumra Kaymakamı Uğur Kalkar, "Çumra’da görev yaptığım 2 yıl gibi bir sürede çok güzel hizmetlere birlikte imza attık. Kısa bir süre beraber çalışma fırsatı bulduk ya da bana çok kısa geldi bilmiyorum. Her ayrılık erkendir tabi ama bu biraz daha erken oldu sanki bize yapacak daha çok işimiz vardı. Bizler Çumra’ya hizmet etmekten onur duyduk her zaman başkanımızın dediği gibi Çumra artık benim de bir evimse İstanbul’da da sizlerin bir evi oldu. Görev yaptığım süre içerisinde hizmetlerinizden dolayı ben sizlere teşekkür ederim" dedi ve helallik istedi. 

Uğur Kalkar yeni görev yeri olan Sultangazi ilçesine uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.