Çumra’da Umre heyecanı

Çumra Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen “Diriliş Gençliği” temel dini bilgiler yarışmasında dereceye giren lise öğrencileri Cuma namazı çıkışı Ulu Camide düzenlenen dua programı ile mübarek topraklara uğurlandı.

Çumra’da Umre heyecanı
Yayınlanma:

Çumra Belediyesi tarafından düzenlenen “Diriliş Gençliği” temel dini bilgiler sınavı 3 ayrı kategoride düzenlenmiş üniversite öğrencileri geçen hafta düzenlenen programla mübarek topraklara uğurlanmıştı. Toplamda 7 öğrencinin dereceye girdiği yarışmada bugünde 3 lise öğrencisini mübarek topraklara uğurlandı.

Program Çumra’da iki yıl önce başlatılan bir projeyle hayata geçen Çumra Hafızlık imam hatip ortaokulu öğrencilerinden ve ilk hafızı Mustafa Yasan’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve İlçe Müftüsü Bekir Yücel’in duasıyla devam etti. Dua sonrası Umreye gidecek olan öğrenciler ve vatandaşlardan helallik alındı.

Çumra Ulu Camide Cuma namazı çıkışı düzenlenen program sonrasında yarışmada dere,ceye giren öğrenci ve velileri Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’u makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.