Çumra’da “Karne” sevinci

Yarıyıl tatili nedeniyle Çumra’da eğitim gören 15 bin öğrenci karnesini aldı.

Çumra’da “Karne” sevinci
Yayınlanma:

Çumra Hürriyet İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Düzenlenen karne törenine Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece,  Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Kıvrak katıldı.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz konuşmasında;

“İlçemizde eğitim gören 15 bin öğrencimiz bugün karnelerini alıyor. Önceki dönemlerde en büyük endişemizdi çocuklarımızın ikinci adresleri yok ne yapacaklar nasıl vakit geçirecekler veya nasıl faydalı olabilecek faaliyetler yapılacak diye Allah’a şükürler olsun çocuklarımızın, gençlerimizin hatta anne ve babalarımızın da ikinci adreslerini yaptık ve hizmete açtık. Okul harici zamanlarda Bilgehanemizde, Yarı Olimpik yüzme havuzumuzda, Gençlik merkezimizde, Şehir Konağımızda ve Spor tesislerimizde vakitlerini geçirebilecekler “ dedi.

Başkan Oğuz son olarak şunu ifadelerine ekledi. Bu yarıyıl tatilinde çocuklarımız değil annelerimiz çalışsın diye “Diriliş Anneleri” Temel Dini Bilgiler sınavı düzenledik ve dereceye giren annelerimizi kardeşlerimizi inşallah Umre’ye göndereceğiz dedi. Halen müracaatlarımız devam ediyor Belediyemiz Halkla ilişkiler müdürlüğünden müracaat ederek kitaplarını ücretsiz alabilirler dedi.

Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ise konuşmasında; Çocuklarımızın sevincine ve ailelerimizin heyecanına hep birlikte burada ortak oluyoruz. Sizlerden ricam çocuklarımızın notları kötü diye yüklenmeyelim bu gayret başarı ve başarısızlık tek taraflı değildir birlikte sorunları çözmemiz lazım dedi ve yarıyıl tatilinde ders çalışmak yerine dinlenmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Çumra Hürriyet İlkokulunda düzenlenen program ilçe protokolünün öğrenmenler le istişaresiyle son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.