Çumra’da altyapı çalışmaları devam ediyor.

Çumra Belediyesi ekipleri hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte mahallelerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çumra’da altyapı çalışmaları devam ediyor.
Yayınlanma:

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Ürünlü, Alibeyhüyüğü ve Yenidoğan mahallesinde çalışan ekipleri yerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek mahalle için yapılması gerekenleri istişare etti.

Ekipleri yerinde ziyaret eden Başkan Oğuz yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

“2017 yılı yaz dönemi oldukça yoğun bir şekilde geçti. 53 mahallemizde de yol çalışmaları başta olmak üzere tüm faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye çalıştık. Şuan da ise hava şartları mevsim normallerinin üzerinde olmasıyla birlikte 2018 yılı asfalt sezonu için yollarımızda kaldırım, bordür ve asfalt altyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz planlı bir şekilde tüm mahallerimizde çalışmalarına devam ediyor bugün ise Ürünlü, Alibeyhüyüğü ve Yenidoğan mahallerimizde ekiplerimiz altyapı çalışmalarına devam ediyorlar dedi.”

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz son olarak mevsim şartları el verdiği sürece sezon için altyapı çalışmalarımız devam edecek dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.