CHP’de birlik ve beraberlik mesajı verildi

13 Ocak’ ta yapılan CHP il kongresi sonucu CHP Konya İl Başkanı seçilen Barış Bektaş’ın mazbatasının almasının ardından CHP Konya İl başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Törene CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, CHP Konya il başkan adaylarından İsmail Ünsal, Tarkan Büyükoktar, Eski İl Başkanvekili Yaşar Narin, İl Sekteri Orhan Kaya ve partililer katıldı. Devir teslim töreninde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

CHP’de birlik ve beraberlik mesajı verildi
Yayınlanma:

Devir teslim törenin açılışında konuşan CHP Konya eski İl Başkanvekili Yaşar Narin,” 13 Ocak’ta yapılan il kongremizde üç il başkan adayımız yarıştı. Yapılan seçimde Barış Bektaş il başkanlığına seçildi.  İl başkanımız Barış Bektaş’ı ve il başkan adaylarımızdan İsmail Ünsal ve Tarkan Büyükoktar’a teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da il başkanımız Barış Bektaş’ın yanında partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendisine ve yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından Yaşar Narin Barış Bektaş’a mazbatanı vererek, çiçek verdi.  

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’ta konuşmasına partililere teşekkür ederek, “13 Ocak’ ta enerjisi yüksek, saygı ve sevgi çerçevesinde bir seçim geçirdik.  Bundan sonra il başkanı adaylarımızdan İsmail Ünsal ve Tarkan Büyükoktar’la yan yana olacağız. Hayırlı olsun.  AK Parti iktidarı ülkemizi ikiyi bölmüş durumdadır. İstanbul ve ilimizdeki kongre demokratik bir ortamda geçmiştir. Kongreden sonra yine hep birlikteyiz. Partimizin Konya ve İstanbul kongresinin özgürlük içinde geçmesini kıskanıyorlar. Bundan onlara bir malzeme çıkmaz.  CHP’yi bölemezler aksine daha da güçlenerektir. Bundan sonra partimizin iktidarı için birlik beraberlik içinde hep birlikte çalışacağız. Kongremizde kazanan partimiz CHP oldu.  Partililerimize teşekkür ediyorum.”

CHP Konya İl Başkan Adaylarından İsmail Ünsal’da, “Partimizin bir kongresine daha geçirdik. Bundan sonra il başkanımızın emrinde olacağız. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.  İl Başkanımıza ve il yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.”

CHP Konya İl Başkanı Adaylarından Tarkan Büyükoktar’da, “Biz 1919 ruhuyla 2019 diye bir yola çıktık. Rakiptik. Güzel bir çalışma yaptık. Kongrede Barış Bektaş il başkanı seçildi. Bundan sonra onun emrindeyiz. Birlikte çalışacağız. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’ta konuşmasın da kongre süreci ve ülke gündemini değerlendirerek, “Gerçekten ülkemizdeki demokrasi acısından buradaki tablo örnek bir tablodur.  İl başkan adaylarımız partimize emeği geçen insanlardır. CHP’nin büyüklüğü sizler ve bizler için önemi ve anlamlıdır. Devlet kuran tek parti olmanın yanında, ülkemizdeki çok partili dönemi başlatan bir partiyiz. Her askeri darbelerde eziyet edilen insanlardan oluşan bir partidir.  Ülkemize yararı olmayan hiçbir işte olmayız.  İl başkanımız Barış Bektaş bize ne görev verirse emrindeyiz.  Hep beraber 2019’da ülkemize barış, huzur getirmek için elimizden geleni yapacağız.  Ben hiçbir partinin iç meselesine hiç karışmadım. İstanbul ve Konya’da aynı gün yapılan il kongremizdeki başkan seçilenler bizim il başkanlarımızdır. Bir kadın 20 milyon büyük bir il olan İstanbul’da il başkanı oldu.  Bunun üzerine kıyameti kopardılar. Ben atılan tivitlerin hiç birine katılmıyorum.  Bunlar sahtedir. Ermeni soy kırımı konusunda partimizin tavrı nettir.  Ülkemizin Ermeni soy kırımı konusunda hiç bir günahı yoktur.  Partimizi en son eleştirecek kişi AK Parti Genel Başkanı Tayyip’tir. Bu partimizi ilgilendiren bir konudur. Bütün milletçiliği ayaklar altına aldım diyen adamın haddi değildir.  İstanbul’da Canan Kaftancıoğlu ve Konya’da Barış Bektaş il başkanı seçilmiştir. Her ikisi de il başkanımızdır. CHP bir fikirdir. Bağımsızlıktır. Kadın ve erkek eşitliğidir. Uygarlık adına yapılan ne varsa bunu yapanların insanların topluluğudur. İl başkanımız Barış Bektaş’a ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.