Cep telefonu hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Akşehir'de, bir kişinin girdiği mağazadan cep telefonunu çalma anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi

Cep telefonu hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı
Yayınlanma:

Cevdet Köksal Caddesi üzerinde bir cep telefonu mağazasında meydana gelen olayda Cep telefonu mağazasına giren bir kişi, önce alarmlı cep telefonu standındaki telefonları inceledi sonra mağazada cep telefonu almak için satış görevlisi ile konuşan müşterilerin yanına geçti. Hırsızlık zanlısı burada diğer müşterilerle birlikte görevlinin gösterdiği telefonlara bakmaya başladı. Bir ara bir cep telefonunu eline alarak incelemeye başlayan şahıs, satış görevlisinin diğer müşterilerin satın alacağı telefonla ilgili işlemleri yapmak üzere standın başından ayrılmasıyla elindeki telefonu cebine koydu. Bir süre daha mağazada kalan şahıs daha sonra mağazadan ayrıldı. Mağazadaki görevlilerin bir telefonun eksik olmasını fark etmesi üzerine güvenlik kameralarındaki görüntüler incelendiğinde hırsızlık olayı ortaya çıktı.
Mağaza sahibi Serkan Küçükaşcı, akşam saatlerinde iş yerinde hırsızlık olduğunu fark ettiklerini belirterek "Vitrindeki cep telefonlarımızdan biri yoktu. Kamera kayıtlarımızı inceledik ve bir kişinin cep telefonunu çaldığını, kameraya da 'ben çaldım der' gibi baktığını gördük. Bu durumla ilgili emniyete başvuruda bulunduk. Kişinin yakalanıp mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dedi.
Çalınan  telefonunun değerinin bin 300 TL olduğu öğrenilirken, Saniye saniye mağazanın iki güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hırsızın telefonu çaldıktan sonra güvenlik kameralarına baktığı ve çalma anından sonra mağazadan hemen ayrılmadığı dikkat çekiyor. Görüntülerde zanlının, bir mağaza görevlisinin cep telefonu vitrini yanındaki dolaptan bir şey almak için yaklaştığında hızla mağazadan ayrıldığı görülüyor.
Polis, kimliğini tespit etmeye çalıştığı zanlıyı bulmak için araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.