Beşir Derneği Konya Şubesinden Zeytin dalı harekâtına tam destek

Beşir Derneği Konya Şubesi Halkla ilişkiler ve Basın Sözcüsü Adnan Kıcık “Beşir Derneği olarak Zeytin Dalı Harekâtı ile bölgede sağlanacak güvenli alanlara gelecek sivil halka yönelik temel insani yardım hazırlıkları için kolları sıvadık. Beşir Derneği olarak bizler üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Beşir Derneği Konya Şubesinden Zeytin dalı harekâtına tam destek
Yayınlanma:

Beşir Derneğinin Kilis ve Reyhanlı'da bulunan ekmek fırınları, aşevi ve mobil mutfak ihtiyaca göre günlük üretim kapasitesini iki kat artıracaklarını vurgulayan Beşir derneği Konya Şubesi Halkla İlişkiler ve basın Sözcüsü Adnan Kıcık “ Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği kamu yararına hizmet eden bir dernektir. 2017 yılında Kilis ve Reyhanlıda bulunan fırınlara, aşevine ve mobil mutfaklara Konya’dan yaklaşık olarak 50 TIR un, kuru bakliyat, reçel, helva, çocuk bezi, çocuk maması ve yaşam malzemeleri gönderdik.

Beşir Derneği Genel Merkezi ve Konya Şubesi, Türk ordusunun önceki gün başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtı ile bölgede sağlanacak güvenli alanlara gelecek olan sivil halka yönelik temel insanı yardım hazırlıklarına start verdik. Geçtiğimiz hafta içerisinde 2 adet TIR’dan oluşan yardım ve gıda malzemelerini Kilis ve Reyhanlıdaki yardım merkezine gönderdik. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Konyalı yardım severlere derneği adına teşekkür ediyorum..

Beşir Derneği Konya Şubesi Basın Sözcüsü Adnan Kıcık, son olarak Mazlumların gözyaşını dindirecek, bölgeye huzur ve barış getirecek Zeytin Dalı Harekâtına tam desteğimizi verirken, Ordumuzun başarılı olması için imkân ve kuvvet ver Ya Rabbi Zalime korku, mazluma güven veren askerimize zaferler nasip et Ya Rabbi !” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.