Baloğlu, Beyşehir'de devlet hastanesini inceledi #konyahaber

AK Parti Konya Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Mustafa Baloğlu Beyşehir’e gelerek yeni yapılan devlet hastanesini inceledi.

Baloğlu, Beyşehir'de devlet hastanesini inceledi #konyahaber
Yayınlanma:

Beyşehir’e gelerek mahalle ziyaretleri yapan ve yapılan yatırımları yerinde görerek bilgi alan Mustafa Baloğlu, son olarak Beyşehir’e yapılan ve Türkiye’de tek olan hilal mimarili ilçe devlet hastanesine giderek incelemelerde bulundu.

Baloğlu’na Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

İnşaatı yapan yüklenici firma temsilcisi ve yanındaki heyetle birlikte devlet hastanesini ziyaret eden Baloğlu, hastanenin son aşamaya geldiğini ve geçici kabulüne çok az bir zaman kaldığını belirterek; “İnşallah çok kısa bir süre içerisinde hastanemizin geçici kabulü yapılacak. Zaten hastane yönetimi tefrişatla ilgili malzemeleri de temin etmiş. Şu anda tefrişatla ilgili malzemeler hastanemizin içerisinde bulunuyor. Gerçekten hem konum olarak hem mimari olarak çok güzel projelendirilmiş bir hastane. Bence Konya bölgesinde belki İç Anadolu bölgesinde en son yapılan ve en güzel mimari örnekle yapılan bir hastanemiz. Beyşehir halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten bizim insanımız, bizim vatandaşımız her şeyin en güzeline layık. Onlardan birisi burada yapılıyor. Beyşehir’in zaten uzun yıllardan beri bir özlemiydi bu. İnşallah çok güzel hizmetlerde bulunur. Allah hiç kimseye dert vermez, hastalık vermez ama hastalık ve dert olduğu zamanda onu burada en modern şekilde hastalarımızı en güzel ortamda tek kişilik odalarda her türlü imkanı modern imkanın bulunduğu, teknolojik imkanın bulunduğu ortamlarda tedavi etmek, onların sağlığına şifalarına katkıda bulunmak en büyük arzumuz. Tabi ki bunlar kendi kendine olmuyor. AK Parti hükümetinin, AK Parti iktidarının ülkemize getirdiği hizmet anlayışının birer örnekleri bunlar, birer numuneleri. Ve inşallah bunlar artarak devam edecek. Ben hem yüklenici firmamıza teşekkür ediyorum. Özellikle belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza bu hizmetleri yakından takip ettikleri için verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. İnşallah bu gibi hizmetler artarak hem Beyşehir’imize hem bütün ilçelerimize hem ülkemize devam edecek.” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’da vekil Baloğlu ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ardından da ilçede ki yatırımlar hakkında kendisini bilgilendirdiklerini ifade ederek; “Bugün sayın vekilimiz Mustafa Baloğlu ile birlikte mahalle ziyaretlerinde bulunduk. Vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Vekilimize ilçe belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve devletimizin ilçemizde yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdik. Son olarak Türkiye’nin ilk ve tek hilal mimarisine sahip devlet hastanemize giderek incelemelerde bulunduk. Vekilimiz hem mimarisine hem de konumuna hayran kaldı. Vekillerimizle, teşkilatımızla ve büyükşehirimizle omuz omuza vererek Beyşehir’i hak ettiği yere getireceğiz Allah’ın izniyle. Projeler ve yatırımlar hız kesmeden devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.