Atiker Konyaspor acı veriyor!

Atiker Konyaspor’un ligdeki kötü gidişatı devam ediyor. 5. haftanın kapanış maçında Beşiktaş’a konuk olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup olarak 3 puanda kaldı

Atiker Konyaspor acı veriyor!
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip, maçı 2-0 kaybederek kötü gidişatını sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısında Konyaspor, rakip kaleye gitmekte zorlandı. Taraftarının da desteğini arkasına alan İstanbul ekibi ise Konyaspor kalesinde gol aradı. Maçın 10. dakikasında son çizgiden hareketlenen Caner Erkin’in ortasında Cenk Tosun kafayla topu ağlara gönderdi. Ev sahibi ekip, bu golden sonra da pozisyonlara girerken, Konyaspor zaman zaman kontra ataklarla gol aradı. 27.dakikada Manyama’nın serbest vuruşta ortasında Volkan Fındıklı ceza sahası içinde müsait bir durumda topu kafayla dışarı gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş 1-0 önde tamamladı.

DİŞ GEÇİREMEDİK!

Atiker Konyaspor, maçın ikinci yarısına daha iyi başladı. Daha iyi pas yapan ve hücuma daha çok oyuncuyla çıkan Anadolu Kartalı, son paslarda istediği üretkenliği sağlayamadı. Yeşil-beyazlı ekipte Fofana, attığı şutlarla Beşiktaş kalesinde gol aradı. Siyah-beyazlı ekip, 66.dakikada farkı ikiye çıkardı. Ricardo Quaresma, seri çalımlarla ceza sahası içine girerek Serkan’ı mağlup etti ve takımını rahatlattı.

Konyaspor bu golden sonra oyundan tamamen düşerken, Beşiktaş skorun da vermiş olduğu rahatlıkla daha özgüvenle oynadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Atiker Konyaspor, zorlu deplasmandan eli boş döndü ve haftayı puansız kapattı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sonuçla kötü gidişatına son veremezken, ligde 5. maçında 4. golünü attı. 

Anadolu'da Bugün Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.